31. elokuuta 2013

Neverland 2013 - Parasta ikinä


Instagrammia seuranneet saivatkin jo nauttia Neverlandista mun matkassa kun taisin hieman innostua ja spämmätä keikkakuvia. No se ei kuitenkaan ollut mitään verrattuna siihen miltä mun puhelimen kuvakansio näytti kyseisen viikonlopun jälkeen eli pysyvästi säilyviä muistojakin on hurja kasa! Kuvasaaliista huolimatta saatte nauttia tässä postauksessa pääasiassa tapahtuman kuvaajien noin miljoona astetta laadukkaammista kuvista. Kuvat facebookista klik.

Mä en tiedä miten mun pitäisi aloittamaan viikonlopusta kertominen, sillä toinen tapa kuulostaa aivan liian vähättelevältä ja toinen... noh överiltä, mutta pakko mun on kuitenkin valita jälkimmäinen lähestymistapa, jotta voisin ilmaista miten kovasti mä nautin Neverlandista.

Voin kevyesti rankata tapahtuman parhaimmiksi festareiksi ja top 3 parhaimpiin viikonloppuihin ikinä, joten toivottavasti tämäkin jo kertoo jotain. Festarit olivat suunniteltu ja järjestelty aivan viimeisen päälle enkä keksinyt valittamista mistään, mikä on aika huikeeta, sillä pidin Summer Soundeja erityisen hyvin järjestettyinä. Alue toimi hyvin, lavat erosivat toisistaan ja jokainen toimi loistavasti, henkilökuntaa oli riittävästi ja olivat jopa positiivisella mielellä ja herrajumala, vessoihin ei tarvinnut jonottaa oikeastaan ikinä!


Seuraava toiseksi paras asia eli audiovisuaalisuus, joka oli oikeasti tajunnanräjäyttävää. Meitsi oli Summer Soundeilla aivan pähkinöinä lasereista ja ihanista valoista, mutta Neverland vei aivan satanolla. Olo oli vaan jotenkin niin epätodellinen siinä eturivissä valojen vilkkuessa ympärillä, pyrotekniikan lämmittäessä kasvoja ja sitten kun tajusit kääntyä ympäri, näit pitkin hallia välkkyviä valoja...

Ja sitten se pääasia eli musiikki! Sanoin Mikallekin etten kuullut koko viikonloppuna kertaakaan omasta mielestäni huonoa musiikkia, mikä oli todellinen yllätys, sillä eihän kaikki musiikki voi tietenkään aina miellyttää kaikkia. Tällä kertaa kaikki kuitenkin kolahti muhun aivan täysillä ja siksi välillä olisi vaan tehnyt mieli pillittää, että miten kaikki tuntuukin olevan suunniteltu just mua varten. Luonnollisesti viikonlopun aikana tuli tanssittua, hurrattua ja huudettua aivan jumalattomasti, sillä ♥ Lisäksi yritettiin Mikan kanssa miettiä, että kuka veti parhaan keikan, mutta tiukaksihan se veti. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että Zomboy iski aivan kympillä ja Basto heti perässä, mikä oli itselle ehkä pieni yllätys.

Toki 8-9 tunnin bussimatka Ouluun oli p-u-u-d-u-t-t-a-v-a-a samoin kuin se, että yöunet jäivät vähiin, vaikka me skippasimmekin jatkot sekä aamujatkot ja saavuimme hyvissä ajoin hotellille, sillä lauantaina olimme tanssilattialla jo kello 15.15 jolloin super paljon odotettu Pegboard Nerds aloitti.


Viikonloppu jäi siis mieleeni todella syvästi ja erityisesti muutamia vaikeasti kuvailtavia hetkiä muistelee yhä niin että henki meinaa pakahtua. Yritäpä kuvitella itsesi ulos illan auringonpaisteeseen tanssimaan silmät kiinni ihokarvoja nostattavan musiikin viedessä sut mennessään... Jep, ei onnistu, mutta siinä asvaltilla Savantin tahtiin tanssiessani tunsi itsensä vaan niin onnelliseksi, sillä viimeinkin olin Oulussa ja valmiina aloittamaan hyvän viikonlopun. Okei tuntia aiemmin tuli bussissa kiskottua puoli pulloa valkkaria, joten ihmekään jos oli hyvät fiilarit... Kiitos myös ihanille lukijoille, jotka löysivät mut fiilistelemästä ja pakko sanoa, että Oulussa ihmiset uskalsi tulla paljon enemmän jutulle kuin vaikkapa täällä Helsingissä. Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu ♥

Aivan varmasti tämä kuulostaa monen mielestä juurikin siltä överi hypetykseltä, mutta oon tyytyväinen, että sain näinkin hyvin purettua fiiliksiä Neverlandista ja voin vakuuttaa, että kaikki oli vieläkin parempaa. Tämän vuoksi suosittelen jokaista suuntaamaan vuoden päästä Ouluun, sillä jokainen tulee kokea NEVERLAND 2014!


Day 1: pusero Seppälä | toppi kirppis | shortsit kirppis / H&M | sukkikset Ebat
Day 2: pusero kirppis | hame kirppis | sukkikset Ebay
jalassa tietysti aina conssit


Loistava matka- ja tanssikaveri Mika ♥
Kiitos kun ehdotit lähtöä Neverlandiin ja olit siitä niin innoissas. Ja loppuun vielä biisi, jota tuli kuultua paljon myös meidän omilla jatkoilla.4 kommenttia :

 1. Yritin vähä lauantaina vielä katsella jos sua näkyis jossain lähistöllä, mutta eipä näkyny :D No kuiteski jos joskus Helsinkiin vielä eksyn (ehkä jo tässä syksyn mittaan) niin ois kyllä kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa itsekin yrittelin, mutta jotenkin se ilta sitten meni siinä yhdessä hujauksessa! Ja ehdottomasti nähdään taas kun samiolla kulmilla pyöritään :)

   Poista
 2. toi maastokuosi ja noi sukkikset!<3
  täytyykin harkita ens vuonna tonne menemistä, kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotenkin vahingossa hurahtanu tohon camokuosiin ja verkkosukkiksista puhumattakaan...Ei edes haluaisi pukea mitään muuta enää päälle :D♥

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan